Lokma -Ağustos 2017

DERGİ  Lokma Dergisi
5,00 TL
100 Parapuan
:
100
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

50 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZDE KARGO BEDAVA
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • 33. SAYI - AĞUSTOS 2017

    Bu ay LOKMA ne yaptı?

    Bu derginin her sayfası gönüllü lezzet taşıyıcısı… Evinizin gözbebeği mutfağınızı lezzetler arası uzun, türüm türüm, sıcacık, unutulmaz bir yolculuğa çıkartacak… Geri döndüğünüzde bir de bakmışsınız sofranız dilden dile anlatılır, “Aman nazar değmesin!” diye dua edilir olmuş…
     
    Biz Lokma ekibi olarak araştırdık, denedik, en güzeline erişmek için çabaladık! Sonunda derledik toparladık, sepetimizi hazırlayıp siz kıymetli okurlarımızın karşısına çıktık. Sizler için neler mi var?
     
    Lokma Dergisi Ağustos ayında bu sımsıcak ve güzel havaları, nefis tariflerle karşılıyor. Sıcakların iyice bastırdığı şu günlerde, ferah ferah salatalar “Ayın Dosyası”nda. “Kahvaltı Fikirleri”nde ekmek üstü soslarımız var hem de çeşit çeşit. Yaz mevsiminin en sevdiğiniz sebzeleri “Tam Mevsimi”nde. Ülkemizde bolca bulunan, şeftali, kayısı ve erik ağustos güzelleri olarak “Ayın Meyvesi’nde. “Özel Dosya”mıza yaz mevsiminin en beğenilen yiyeceği yani dondurmalar konuk oluyor. “300 Kalori” “15 Dakika” ve “3 Malzeme” bu ay da yine sizlerle, yine değişik tariflerle… “Arta Kalan” yufkadan bir kurabiye yaptık çok da güzel oldu. Aklınıza hiç gelmeyecek bir kızartma çeşidini de “Biz Bulduk”. “Bir Masanın Etrafında” piknik yapalım dedik ve her zaman sevilen tarifleri sizi hiç yormadan piknik için hazırladık. “Tek Çeşit”te Uzakdoğu esintili bir yemeğimiz var. “Lokma Pastanesi” mutfağını bu ay brownie kokutuyor, hem de misler gibi… Çok sevilen “Mutfağa Giriş” altın günü menüsüyle sayfalarımızda oluyor. “Kiler”de ise domatesli bir lavaş tarifimiz var. Hüzünlü mabed, Mescid-i Aksa “Lokmalık” sayfalarında. Antalya Yemekleri eki de ağustos ayında derginiz Lokma ile hediye…
     
     
     
    Bir kocaman heyecan bulutu içinde Hatice Özdemir Tülün’ün Genel Yayın Yönetmenliği’yle toplandık. Burçin Bilge yemeklerimizi yaptı, Sezer Alçınkaya veMelis Kayacık fotoğraflarını çekti, Yasemin Darbaz Karaca konsept ve stil uygulamalarını hazırladı, Tûba Öztürk Özdil yazı işlerini tamamladı, Reyhan Cerit Bala da bu lezzetleri elinizden bırakamayacağınız bir dergiye dönüştürdü…
    Siz de bir LOKMA buyurmaz mısınız?
     
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.