Lokma -Aralık 2017

DERGİ  Lokma Dergisi
5,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

50 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZDE KARGO BEDAVA
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • 37 SAYI - ARALIK 2017

    Bu ay LOKMA ne yaptı?

    Bu derginin her sayfası gönüllü lezzet taşıyıcısı… Evinizin gözbebeği mutfağınızı lezzetler arası uzun, türüm türüm, sıcacık, unutulmaz bir yolculuğa çıkartacak… Geri döndüğünüzde bir de bakmışsınız sofranız dilden dile anlatılır, “Aman nazar değmesin!” diye dua edilir olmuş…
     
    Biz Lokma ekibi olarak araştırdık, denedik, en güzeline erişmek için çabaladık! Sonunda derledik toparladık, sepetimizi hazırlayıp siz kıymetli okurlarımızın karşısına çıktık. Sizler için neler mi var?
     
    Lokma Dergisi,tam 3 yaşında! Sizlerle birlikte geçen üç kocaman yıl… Lokma yeni yaşını şahane bir davet sofrasıyla kutluyor. Hayran kalacağınız lezzetler “Özel Dosya”mızda. Kış kapımıza geldi, çattı. Kışın gelişini haber veren sebzeler “Tam Mevsimi”ni, sabrın meyvesi nar ise “Ayın Meyvesi”ni şenlendiriyor bu ay.
    “Kahvaltı Fikirleri”nde hepimize iyi gelecek bir şeyler var. Komşularınıza yapacağınız enfes tarifler “Altın Günü”nde, bol soslu bir pizza da “Tek Çeşit”te. Kış dedik, geldi dedik, o zaman “Ayın Güzeli” ıhlamur olsun dedik. Mezgit “Oltaya Takılanlar”da, şifalı tabaklar ise “300 Kalori” dosyasında. “3 Malzeme”de bal kabaklı bir kurabiye, “Arta Kalanlar”da değerlendirdiğimiz lavaşlar var. Sağlıklı ve besleyici “Unsuz Şekersiz” tariflerimizi çok seveceksiniz. Her hali güzel, her hali özel tartlar “Ayın Dosyası”nın konuğu oluyor. “Lokma Pastanesi”nde bulunan cheesecake tarifleri de başka yerde yok. Soğanlı ve cevizli bir güzellik “Ayın Ekmeği”nde, süper hızlı, lezzetle dopdolu tarifler ise “15 Dakika”da. Mutfak tutkunlarının vazgeçemediği “Mutfağa Giriş” her ayrıntısını verdiği üç farklı tabakla karşımıza çıkıyor. Cenneti düşleyenlerin yapması gerekenler “Lokmalık” sayfalarında anlatılıyor.
    Aralık ayında derginiz Lokma ile birlikte “Kahramanmaraş Yemekleri” eki de hediye…
     
    Bir kocaman heyecan bulutu içinde Hatice Özdemir Tülün’ün Genel Yayın Yönetmenliği’yle toplandık. Burçin Bilge yemeklerimizi yaptı, Sezer Alçınkaya veMelis Kayacık fotoğraflarını çekti, Yasemin Darbaz Karaca konsept ve stil uygulamalarını hazırladı, Tûba Öztürk Özdil yazı işlerini tamamladı, Reyhan Cerit Bala da bu lezzetleri elinizden bırakamayacağınız bir dergiye dönüştürdü… Siz de bir LOKMA buyurmaz mısınız?
     
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.