Lokma -Mart 2017

DERGİ  Lokma Dergisi
5,00 TL
100 Parapuan
:
100
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

50 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZDE KARGO BEDAVA
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • 28. SAYI - MART 2017

    Bu ay LOKMA ne yaptı?

    Bu derginin her sayfası gönüllü lezzet taşıyıcısı… Evinizin gözbebeği mutfağınızı lezzetler arası uzun, türüm türüm, sıcacık, unutulmaz bir yolculuğa çıkartacak… Geri döndüğünüzde bir de bakmışsınız sofranız dilden dile anlatılır, “Aman nazar değmesin!” diye dua edilir olmuş…
     
    Biz Lokma ekibi olarak araştırdık, denedik, en güzeline erişmek için çabaladık! Sonunda derledik toparladık, sepetimizi hazırlayıp siz kıymetli okurlarımızın karşısına çıktık. Sizler için neler mi var?
     
     
    Lokma DergisiMart ayını ve baharı, içinde nefis kurabiyelerin olduğu bir dosyayla karşılıyor. “Ayın Dosyası”nda kurabiyeler baş konuğumuz oluyor. Lokma, Dünya Kadınlar Günü’nü de “Küçük Kadınlar” kitabıyla kutluyor. Onların yemek telaşelerini hep beraber yaşıyoruz. “Tam Mevsimi”nde yeşillikler ve patates, “Ayın Meyvesi’nde muz ve limon yer bulmuş kendilerine. “Arta Kalan” keklerden çeşit çeşit truff yaptık çok da beğendik. “Lokma Pastanesi”nden gelen mis gibi mahlep kokusu, yapılan çeşit çeşit simitlerdenmiş meğer. Abonesi olduğunuz “Mutfağa Giriş” yine üç enfes lezzetle buluşturuyor sizi. Yeni, ama çok sevilen bölümlerimiz, “300 Kalori” “15 Dakika” “3 Malzeme” yine dopdolu yine şahane… Çupra ise “Oltaya Takılanlar”ın konuğu olmuş. Dumanı üstünde Şebit “Tek Çeşit”e kurulmuş. Huzurun ülkesi Norveç “Dünya Mutfağı”nda bu ay. Şirin şehrimiz Balıkesir’in yemekleri de “Yöresel Lezzetler”i şenlendirmiş. “Seyyah Gurme” bizi İtalyan mutfağını deneme fırsatı bulabileceğimiz nefis bir mekânla tanıştırıyor. Duanın gücü de “Lokmalık” sayfalarında, mart ayında…
     
     
     
    Bir kocaman heyecan bulutu içinde Hatice Özdemir Tülün’ün Genel Yayın Yönetmenliği’yle toplandık. Burçin Bilge yemeklerimizi yaptı, Sezer Alçınkaya veMelis Kayacık fotoğraflarını çekti, Yasemin Darbaz Karaca konsept ve stil uygulamalarını hazırladı, Tûba Öztürk Özdil yazı işlerini tamamladı, Reyhan Cerit Bala da bu lezzetleri elinizden bırakamayacağınız bir dergiye dönüştürdü…
    Siz de bir LOKMA buyurmaz mısınız?
     
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.