sadsad x
asdasd
ketebe agustos.jpg (98 KB)

LOKMA -NİSAN 2017 / SAYI 030

DERGİ  Lokma Dergisi
Barkod Kodu : 9772148990000
5,00 TL
Parapuan
:
100
Not
:
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

50 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZDE KARGO BEDAVA
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Öneri Kutusu
  • 29. SAYI - NİSAN 2017

    Lokma Dergisi içimizi kıpır kıpır yapan baharın en güzel ayında, Nisan’da dopdolu bir sayıyla huzurlarınızda oluyor.
     
    İştahların arttığı şu mevsimde gerçekten iştah açan çeşit çeşit burgerler “Ayın Dosyası”nda.
     
    Geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için hazırladığımız 23 Nisan yemeklerini büyük küçük herkes çok sevecek, yine en keyifli sohbetler “Bir Masanın Etrafında” olacak. Sebzelerin en şahanesi enginar “Tam Mevsimi”ni, her şeye yakışan limon ise “Ayın Meyvesi”ni şenlendirmiş bu ay.
     
    Hızlı bir menüyü “15 Dakika”da yapacak, “Biz Bulduk” için hazırladığımız avokadolu soğuk çorbayı çok seveceksiniz. “Mutfağa Giriş” üç enfes yemeği her aşamasıyla anlatıyor, “300 Kalori” dosyası ile de diyetleriniz, lezzetli tariflerle çekilmez olmaktan kurtuluyor.
     
    Altın günlerinin vazgeçilmezi olan mercimek köftesi “Nesiller Arasında”. Sadece “3 Malzeme” ile hazırladığımız kurabiyeleri yemeden duramadık, siz de duramayacaksınız.
     
    Yemeğin yanında pişirdiğiniz pilav arttı ve ne yapacağınızı bilemiyorsanız “Arta Kalanlar” sayfasına hemen bir göz atın deriz. Akıntının hep tersine giden alabalık “Oltaya Takılanlar”a, bonfile soslu makarna da “Tek Çeşit”e konuk olmuş... “Lokma Pastanesi”nden gelen güzel kokuların sebebi de yumuşacık pasta kekiymiş. Kars mutfağının tüm inceliklerini “Yöresel Lezzetler”de öğrenecek, “Seyyah Gurme” ile Osmanlı saray lezzetlerini bulacağınız şahane bir yolculuğa çıkacaksınız. Zamansız ve mekânsız yolculuk: Miraç “Lokmalık” sayfalarında... Nisan ayında derginiz Lokma ile birlikte “Kayseri Yemekleri” eki de hediye...
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.