349,30 TL
Parapuan :
6986
Yazar
:
Ömür Akkor
Yayınevi
:
Ketebe Yayınları
Sayfa Sayısı
:
136
Ebat
:
230*325 cm
Cilt Tipi
:
Karton Kapak
Dil
:
Türkçe
Barkod
:
9786258094664
Not :
750 TL ve Üzeri Alışverişlerde KARGO BEDAVA !
- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Resimler
- Öneri Kutusu
-
Şef, seyyah ve araştırmacı Ömür Akkor, Türkiye’nin
lezzet hazinelerini keşfetmeye devam ediyor. Rotasını bu kez Ege’nin gastronomi merkezine, Balıkesir’e kırıyor.
Akkor, ilçe ilçe, karış karış gezerek Balıkesir’in lezzet duraklarında soluklandı. Balıkesir’in zeytini, zeytinyağı, peyniri ve geçmişten bu yana yörede yapılan tüm yemekleri; şefin samimi çizimleri, önerileri ve fotoğrafları ile Balıkesir Gastronomi Atlası’nda buluştu.
⋘Benzer Ürünler⋙
Tümünü Gör
Editör Tavsiyesi
Tümünü Gör